Vajina Beyazlatma Yöntemleri

Genital Bölge Beyazlatma

Kullanıcı Yorumları

Sitemizden satın aldığınız (Joy Drops Genital Bleaching Cream) ürünü hakkında yorumlarınızı rica ederiz.

22 Comments

  1. sude

    Şubat 11, 2017 at 8:50 am

    14 şubar öncesinde 1 adet denemek için sipariş verdim

    • damla

      Temmuz 6, 2017 at 7:28 am

      canım nasıl etkili oldumu işe yaradı mı?

      • sude

        Temmuz 13, 2017 at 10:37 am

        renk açılması oldu biraz

  2. yelz

    Nisan 2, 2017 at 1:23 am

    kizlar bu siteden krem aldım tüysüz bölge üzenine mi yapılması gerekiyor tüylenme olduktan sonrada sürebilir miyiz?

  3. crzy aysun

    Nisan 16, 2017 at 6:54 pm

    internetteki kürler asla olmuyor yaklaşık 5 kere denedim vazelınle herhangı bır suyun karısması ımkansız ee tabı elma suyu ve limonda ole 1 saat karıstırdım yok olmuyor…sizinde karıstırabıldıgınıze ınanmadım maalesef… vajina beyazlatan bu kremi sipariş ettim.

  4. Zahide

    Haziran 5, 2017 at 1:45 pm

    merhaba sitede önerdiğiniz vajina beyatlatma kremi gerçekten renk açması yaptı ayrıca dirseklerime sürdüm.

  5. AYLA DEMİR

    Temmuz 6, 2017 at 7:29 am

    bende kararma vardı erkek arkadaşımdan utanıyordum sipariş verdim biraz renk açılması oldu

    • damla

      Eylül 16, 2017 at 1:41 pm

      biraz cildimde renk açılması oldu. kullanıma bağlı olarak zamanla daha da açılır dediler

  6. tugba

    Temmuz 26, 2017 at 2:18 pm

    kizlar sakin limon falan surmeyin cok yakiyor hic bisey olmadi

  7. özlem demirci

    Ağustos 16, 2017 at 5:02 pm

    benim hamilelik sonra vajina bölgemde kararmalar oldu eşimden utanıyorum bebeğim var kür vazelin falan uğraşamam krem siparişi verdim

  8. cansu

    Ağustos 30, 2017 at 9:21 pm

    üç ay sonra düğünüm var lazer yaptırdım ama hiç bi etkisi yok sordum çaresi var mi diye yok hiç bişey çare olmaz dedi yapan iyice moralim bozuldu Bana üç ay içinde birazda olsa guvenimi kazandircak bi yol gosterirmisiniz?

  9. asel

    Eylül 8, 2017 at 8:16 am

    18 yasindayim vajinam cok etli ve kapkara nolur yardim edin cozumu nedir nasil beyazlar 🙁 erkek arkadaşım var

  10. aliye

    Eylül 15, 2017 at 9:03 am

    göz altı kararmalarına da yardımcı olur mu bu krem ?

  11. NAZAN

    Eylül 26, 2017 at 1:48 pm

    merhaba internette bir çok genital beyazlatma yöntemi bulunuyor ben bir çok kür denedim ama uğraştığımla kaldım krem siparişi verdm

  12. sonbahar

    Ekim 3, 2017 at 11:19 pm

    Benim de bikini bölgesinde çok kararma var iliskiye giremiyorum ne yapmalıyım lütfen kesin bilgi istiyorum. kizlar kremler beyazlatir mi?

    • ayşenur

      Ekim 11, 2017 at 1:36 am

      bu kremi deneyebilirsin canm bende de aynı sorun vardı utanıyordum kullanıyorum bu kremi memnunum

  13. emel b

    Ekim 11, 2017 at 1:50 pm

    ben daha önce elma suyunun işe yaradığını duymuştum deneyeceğim eğer ki renk açılması olmaz sa krem satın alacağım

  14. SUDE

    Ekim 23, 2017 at 12:59 am

    benim ağda çok canımı yakıyordu bu yüzden jilet kullandım hep şimdiye kadar ama genital bölgem diğer yerlerime göre daha siyah. Bu siteden sipariş verdim kargodan mesaj geldi yarın gelecek sanırım

  15. sema çıban

    Kasım 8, 2017 at 1:39 pm

    genital bölgem diğer bölgelerime göre biraz daha kararmış duruyor kreminiz işe yarar mı? kullanan var mı? renk açar mı?

  16. beste

    Kasım 13, 2017 at 4:50 pm

    Ya ben bugday tenliyim tenimde cok hassas agda yaparken bikini bolgeme pek hassas davranmadim ve morarttim bir sure sonrada morarmalar kararmaya dönüştü bu sitedeki kremi siparis verdim iyi gelir insallah

  17. derya bağ

    Kasım 20, 2017 at 11:12 am

    Denediniz mi kizlar sonuclari merak ediyorum da ?

    • selin

      Ocak 5, 2018 at 10:34 am

      ben sipariş verdim kapıda ödedim işe yarıyor dirseklerimde kullandım kararma çoktu kısakol giyerken garip duruyor biraz renk açılması oldu

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir